Zeci de avertismente pentru administratorii drumurilor din Hunedoara

Administratorii drumurilor din județul Hunedoara au primit zeci de avertismente de la Ministerul Afacerilor Interne pentru nesemnalizarea corespunzătoare a carosabilelor.

drumuriatorii drumurilor pot fi traşi la răspundere în cazul în care se petrece un incident rutier din cauza nesemnalizării corespunzătoare a carosabilului. În funcţie de categoria drumurilor se stabilesc şi administratorii acestora. Astfel, drumurile naţionale au ca administrator Ministerul Transporturilor, drumurile judeţene sunt administrate de consiliile judeţene, iar consiliile locale sunt administratorii drumurilor de interes local. La nivelul judeţului Hunedoara au fost emise mai multe informări cu privire la aceste aspecte legate de administrarea drumurilor.

“În considerarea competenţelor conferite de actele normative incidente domeniului de referinţă, pentru remedierea deficienţelor constate pe reţeaua de drumuri deschise circulaţiei publice, la nivel naţional, Poliţia Rutieră a transmis în primele 9 luni ale anului 2016 (…), la nivelul judeţului Hunedoara au fost întocmite 115 informări, după um urmează: 49 referitoare la drumurile naţionale, 8 la cele judeţene, 11 la comunale şi 47 la străzi”, mai arată informarea.

[slideshow_deploy id=’27126′]