Femeie înșelată în fața unei case de schimb valutar din Hunedoara

La data de 27.12.2016, la ora 13:42, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la  faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Dacia, în fața unei case de schimb valutar, cu scopul de a schimba, în moneda naţională, suma de 1.200 de euro, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care i-a propus că îi schimbe suma de bani la un curs avantajos.

Fiind de acord, persoana vătămată i-a dat bărbatului 1.100 de euro, iar acesta i-a numărat 4.827 de lei, bani pe care i-a verificat și persoana vătămată și care au fost introduși, în grabă, în portofelul părții vătămate chiar de către bărbat,  care a motivat că nu vrea să fie văzut de trecători.

 „După ce acesta a plecat, persoana vătămată a numărat banii și a constatat că în realitate primise doar 123 de lei. Dându-și seama că a fost înșelată, femeie a  sesizat Poliţia, solicitând recuperarea prejudiciului. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării suspectului şi a recuperării prejudiciului” au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’27126′]