Elveția va fi reprezentată la concursul Eurovision 2017 de o tânără din Petroșani

Trupa elvețiană ”Timebelle” a fost desemnată să reprezinte Țara cantoanelor în concursul internațional de muzică ușoară Eurovision. Informația ar putea fi, la prima vedere, lipsită de interes pentru publicul din România. Lucrurile se schimbă însă radical dacă dezvăluim faptul că din trupa Timebelle fac parte doi români, ba chiar mai mult, că solista formației este chiar din Petroșani.

Miruna Mănescu este născută la Petroșani. De cîțiva ani ea este însă solista grupului muzical elvețian Timebelle, care a fost ales să reprezinte Elveția în concursul intenațional Eurovision 2017. Imediat după ce a fost desemnată câștigătoare a competiției interne din Elveția, Miruna a postat pe pagina ei de facebook următorul mesaj: Voi reprezenta Elveția la Eurovision alături de trupa mea iubită Timebelle. Sunt foarte mândră. Simt că meritele îmi sunt în sfârșit recunoscute. Mulțumesc familiei mele și prietenilor dragi care ne-au susținut. Sper din suflet că și România va începe să susțină artiștii pe care îi are.”

Din grupul TimeBelle mai face parte și un alt român, multi-instrumentalistul Emanuel Daniel Andriescu. Trupa a mai participat și în urmă cu doi ani la selecția națională din Elveția cu melodia „Singing About Love”, clasându-se atunci pe locul al doilea. De data aceasta, Timebelle participă la Eurovision cu piesa ”Apollo”, votată de publicul elvețian în competiția națională din 5 februarie 2017. Piesa este compusă de Elias Naslin, Nicolas Gunthardt și Alessandra Gunthardt și va fi interpretată în cea de-a doua semifinală a Eurovision, care va avea loc pe 11 mai la Kiev.

Vedeți aici piesa interpretată de formația Timebelle și Miruna Mănescu:

 

[slideshow_deploy id=’13837′]