Primari din Valea Jiului, printre susținătorii Guvernului Grindeanu

buhaescu la bucurestiLa dezbatarea moțiunii de cenzură a Opoziției împotriva Guvernului, printre susținătorii Cabinetului condus de Primul Ministru Sorin Grindeanu, s-au aflat astăzi și primarii orașelor Uricani și Petrila. Dănuț Buhăescu (însoțit de viceprimarul Corneliu Braia) dar și Vasile Jurca au participat astăzi la dezbaterile din Parlament asupra moțiunii de cenzură.

Pentru că, deși avea doar statut de invitat, primarul orașului Uricani nu s-a putut abține fără să facă câteva considerații referitoare la atitudinea Opoziției politice față de guvernul social-democrat, în binecunoscutul său stil vocal, Buhăescu a fost atenționat de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. ”Domnilor de la balcon, aici suntem totuși în Parlament, nu pe stadionul municipal”, a spus Tăriceanu.

Dincolo de acest ”incident”, prezența în aula Parlamentului a primarilor din Valea Jiului s-a dorit a fi, potrivit declarațiilor acestora, un semnal categoric de susținere pentru Guvernul Grindeanu din partea comuntăților locale din Valea Jiului. ”Uricaniul și Valea Jiului susțin Guvernul Grindeanu. Este un premier tânăr, ambițios și cinstit, care merită susținerea noastră și a cetățenilor. În plus, România are nevoie acum de stabilitate, ehilibru, dialog, dezvoltare și democrație. Iar Sorin Grindeanu, guvernul și parlamentarii PSD pot gestiona aceste deziderate ale oamenilor”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

La rândul său, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca apreciază că ”prezența mea la Parlament, într-un moment atât de important cum a fost dezbaterea moțiunii de cenzură a opoziției s-a dorit a fi semnalul pe care comunitatea locală din Petrila m-a mandatat să-l transmit, un semnal de susținere a guvernului condus de Sorin Grindeanu.”

[slideshow_deploy id=’13837′]



(Următoarea știre) »