Proiecte comune CJH-Universitatea Petroșani

Universitatea din Petroșani ar putea încheia un parteneriat cu instituția județeană. Cele două entități vor să își unească forțele pentru a atrage fonduri europene în vederea dezvoltării sistemului de învățământ din județul Hunedoara.

“Am propus un parteneriat larg, care urmează a fi definitivat. Am discutat cu domnul președinte Bobora pentru a încheia un parteneriat în vederea atragerii de fonduri europene pentru proiecte care să fie destinate instituțiilor de învățământ din județul Hunedoara, inclusiv învățământului superior”, a declarat Radu Sorin, rectorul Universității Petroșani.

Reprezentanții instituției de învățământ superior din Valea Jiului au în vedere atragerea de fonduri europene prin care să modernizeze infrastructura educațională.

“Dacă Consiliul Județean atrage fonduri pentru educație acestea vor fi destinate reabilitării spațiilor de învățământ, dotarea șI modernizarea laboratoarelor. Totodată avem în vedere promovarea Văii Jiului și a județului Hunedoara”, a mai spus sursa citată.

[slideshow_deploy id=’27126′]