Un deceniu de cafea cu… artă, la ”Aztek Caffe” Petroșani

aztekDevenită un punct de reper pe harta municipiul Petroșani nu doar prin calitatea serviciilor oferite clienților săi ori a gustului inegalabil al cafelei care se servește în această elegant locație, cafeneaua Aztek este astăzi cunoscută publicului din Valea Jiului ca fiind una dintre locațiile nonconformiste în care se produc, în mod constant, evenimente culturale și artistice de excepție.

În cei 10 ani de activitate, pe care ”Aztek Caffe” îi sărbătorește în această săptămână, aici au avut loc, în mod constant, recitaluri muzicale de înaltă clasă, vernisaje expoziționale de artă plastică și fotografică, lansări de carte și de albume ș.a.m.d. Încercând să cuprindă istoria unui deceniu de cafea cu… artă, echipa ”Aztek Caffe” își dorește să marcheze evenimentul aniversar printr-o săptămână culturală specială, în cadrul căreia locația devine cu adevărat un centru cultual de excepție. ”Am pregătit un program cultural și artistic divers, care se va întinde pe parcursul serilor de miercuri, 22 februarie și până duminică, 26 februarie, în care, în primul rând prietenii acestei locații, dar și publicul din Valea Jiului va avea ocazia să interacționeze în atmosfera unică a unor evenimente culturale semnate de artiști a căror valoare este deja certificată mai ales, însă nu doar la nivelul Văii Jiului. Îi așteptăm alături de noi pe toți cei care-și doresc să savureze o cafea unică, o cafea la propriu și la figurat cu… artă”, spune artistul Sorin Oprea, unul dintre organizatorii acestui eveniment.

Regăsiți în afișul oficial, programul complet al evenimentulului care marchează 10 ani de existență a cafenelei artelor din Petroșani.

afis zilele aztek

[slideshow_deploy id=’27028′]



« (Știre anterioară)