Consiliul județean obligă constructorii de pe șantierele A1 și DN să repare drumurile județene afectate de transportul materialelor

santier a1Firmele care execută lucrări la autostrada Deva – Lugoj și la DN 76 Deva -Brad se obligă să repare tronsoanele de drum județean pe care le utilizează pentru transportul materialelor.

Decizia a fost luată astăzi, în urma unei întâlniri desfășurate la sediul Consiliului Județean Hunedoara, la care au fost invitați drumarii care lucrează în zonele menționate anterior. În cadrul întâlniri conduse de vicepreședintele CJ Hunedoara, Daniel Andronache, s-a discutat despre situația în care au ajuns unele drumuri județene situate în imediata apropiere a șantierelor.

Pentru asigurarea desfășurării fluente și în condiții de siguranță a circulației rutiere s-au convenit următoarele:

 

  • Asocierea SC Tehnostrade SRL – SC Spedition UMB SRL Bacău va executa repararea tuturor degradărilor structurii rutiere apărute de DJ 706A, pe tronsonul cuprins între localitatea Ilia și intersecția cu barajul Mintia. Termen de remediere – 10 zile de la data sesizării defecțiunii din teren.
  • SC Selina SRL Oradea va executa plombarea tuturor gropilor apărute în carosabil pe DJ 706A, pe tronsonul cuprins între baraj Mintia – localitatea Bejan. Termen de remediere – 10 zile de la data sesizării defecțiunii din teren.
  • SC Comsa SA București va reface intersecția DN 68A cu DJ 707A.

[slideshow_deploy id=’27126′]



(Următoarea știre) »