O firmă de pază a pus sechestru asigurător pe conturile CEH

O firmă de pază a reușit, prin instanță judecătorească, să pună sechestru asigurator pe conturile Complexului Energetic Hunedoara. Toate sumele pe care le încasează CEH vor fi indisponibilizate până la stingerea creanței de peste un milion de lei.

“Infiintarea popririi asiguratorii asupra sumelor pe care COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA S.A le datoreaza DEBITOAREI COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA S.A., pana la concurenta valorii de 1.053.026,05 Lei. Incepand cu data si ora primirii prezentei ADRESA DE POPRIRE ASIGURATORIE, sumele existente, precum si cele pe care le va datora In viitor debitorului tertul poprit OPERATORUL PIETEI DE ENERGIE ELECTRICA SI DE GAZE NATURALE ”OPCOM” S.A., , sunt indisponibilizate In masura necesara realizarii creantei. Din momentul indisponibilizarii si pana la achitarea integrala a obligatiilor mentionate anterior potrivit disp. art 782 Ncpc tertul poprit nu va nu face nici o alta plata sau operatiune care ar putea diminua suma indisponibilizata, daca legea nu prevede altfel”, arată Arhiva Electronică de Garanții Imobiliare.

 

Tribunalul Hunedoara a admis solicitarea SC Compact Securtity în urmă cu două săptămâni.

 

“Admite cererea formulată de reclamanta Compact Security SRL în insolvenţă prin administrator judiciar Euro Quality Insolvency SPRL în contradictoriu cu pârâta Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA şi în consecinţă: Dispune înfiinţarea popririi asiguratorii în favoarea reclamantei prin indisponibilizarea bunurilor mobile şi imobile ale pârâtei până la concurenţa sumei de 1.309.998,33 lei, reprezentând debit restant şi penalităţi de întârziere. Executorie. Fără cheltuieli de judecată”, arată sentința Tribunalului Hunedoara.

Toate sumele reținute vor fi virate în contul executorului judecătoresc. Aceeași societate a pus sechestru și pe mai multe active ale Complexului Energetic Hunedoara, majoritatea fiind deșeuri.

[slideshow_deploy id=’13835′]

 

 



« (Știre anterioară)