Dezbateri publice la Petrila

Petrilenii sunt invitați la o dezbatere publică. Aceasta se va întinde pe parcursul unei săptămâni, iar cetățenii sunt invitați să își exprime punctul de vedere cu privire la posibilitățile de dezvoltare a localității.

“Am convingerea ca impreuna putem gasi cele mai bune solutii pentru dezvoltarea orasului si implicit a mediului de afaceri”,  spune Vasile Jurca, primarul orașului Petrila.

Dezbaterile vor avea loc în perioada 23 februarie – 02.03.2017, la sediul Casei de Cultura. Vor fi dezbătute mai multe teme, precum prezentarea posibilitatilor de accesare a fondurilor nerambursabile pentru proiectele cu finantare europeana lansate sau ce urmeaza a fi lansate in anul 2017 destinate mediului de afaceri (I.M.M.-uri, intreprinderi mijlocii, start-up-uri). Totodată, petrilenii pot să își spună punctul de vedere în privința strategiei de dezvoltare economico-sociala a orasului.

Oamenii de afaceri sunt și ei invitați la dezbaterile publice. Aceștia pot să își exprime opinia în privcința problemelor cu care se confruntă. Totodată se are în vedere și posibilitatea infiintarii unei asociatii a oamenilor de afaceri din orasul Petrila.

[slideshow_deploy id=’13835′]