Primăria Lupeni reia seria spectacolelor oferite gratuit cetățenilor la Palatul Cultural

palatul-cultual-lupeni1Locuitorii municipiului Lupeni vor avea și în acest an ocazia de a putea lua parte la o serie de spectacole artistice oferite, cu titlu gratuit, de autoritățile locale, în parteneriat cu diverse asociații cultural-educaționale care funcționează pe raza localității și nu numai.

Deja, primele spectacole din seria evenimentelor culturale ale anului 2017 debutează în cursul lunii martie, urmând a fi găzduite de eleganta sală de spectacole a Palatului Cultural din Lupeni. Astfel, pe data de 3 martie, începând cu ora 16,30 este programat spectacolul ”Un buchet de flori”, spectacol organizat de Primăria și Consiliul local Lupeni în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Mircea Eliade”, prin Școlile gimnaizale nr. 2 și nr. 3 din localitate, precum și cu concursul Cenaclului artistic ”Pas cu pas” coordonat de Petronela Baldovin. Invitațiile gratuite pentru acest spectacol pot fi procurate în data de 1 martie 2017, între orele 10-13 de la Palatul Cultural, în limita locurilor disponibile.

Seria de spectacole continuă cu mai multe evenimente dedicate Zilei de 8 Martie: “Dragostea de mamă” și “Rolul femeii în biserică și societate” evenimente organizate împreună cu Biserica Penticostală Maranata Lupeni sau ”Gala Premiilor Femina”, în parteneriat cu Clubul de presă.

lupeni

[slideshow_deploy id=’43281′]