Copiii au propriul atelier de creație la Shopping City Deva

Ateliere_Copii_Shopping City DevaShopping City Deva organizează ateliere de creație pentru copii, în cadrul cărora își pot dezvolta imaginația prin joacă și distracție. În zilele de 25 februarie, 4 și 25 martie, între orele 12:00 și 15:00, cei mici sunt așteptați să învețe noi tehnici de abilități practice și să creeze simboluri ale primăverii, alături de îndrumătorii specializați prezenți.

Pe 25 februarie, copiii au ocazia de a participa la atelierul Mărțișoarelor Vesele și vor utiliza diverse materiale precum fetru, bumbac, polar sau piele de diferite culori, decupate sub formă de floricele, fluturași sau frunzulițe, pentru a obține dovada perfectă de dragoste pentru mamele lor. Bucuria dăruirii este cu atât mai mare, cu cât mărțișoarele sunt realizate chiar de cei mici.

Copiii pregătesc felicitări în cadrul atelierului Minunățiilor pentru Mămicidin data de 4februarie, pe care le personalizează cu floricele, fluturași, frunzulițe sau inimioare din hârtie. Mai mult decât atât, cei mici se pot poza alături de mamele lor și vor primi poza printată pe loc, pentru a o lipi pe felicitare sau pentru înrămare.

În urma cadourilor realizate pentru mămici, ziua de 25 martie vine cu atelierul Vestitorilor Primăverii, unde copiii își vor construi marionete din linguri de lemn. Dând frâu liber imaginației și utilizând nasturi, ață, lână și acuarele, cei mici vor transforma banalele linguri de lemn în personaje de poveste, animale, flori sau alte simboluri ale sezonului, pe care le vor păstra drept amintire.

Participarea la ateliere este gratuită. Mai multe detalii despre evenimentele viitoare sunt disponibile pe www.shoppingcitydeva.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

[slideshow_deploy id=’36591′]