Proiecte pentru Straja

Conducerea Primăriei municipiului Lupeni și-a propus să implementeze mai multe proiecte care să crească gradul de confort în stațiunea montană Straja. Tot din această primăvară vor continua și lucrările la introducerea sistemului de canalizare, lucrări începute în toamna anului trecut.

“Noi dorim să demarăm două proiecte importante, un studiu privind PUZ-ul pentru stațiunea Straja. Vrem să încheiem un plan privind sistemul de conducte care vor alimenta hidranții de incendiu pe toate străduțele care se vor forma în stațiunea Straja și în primăvară vom continua lucrările de canalizare care vor duce Straja la standarde europene. În ceea ce privește dezvoltarea domeniului schiabil noi am reușit să facem pârtia de sub telegondolă până la punctul de îmbarcare, ceea ce a fost un plus pentru stațiune întrucât pârtia este destul de lungă de la întoarcere și până la pârtie”,  a declarat Iacob Mesaroș, primarul interimar al municipiului Lupeni.

De la începutul sezonul de iarnă și până la ora aceasta, domeniul schiabil Straja a adus la bugetul local al municipiului Lupeni suma de 75.000 de lei.

[slideshow_deploy id=’27028′]

 



« (Știre anterioară)