Primarul Gheorghe Ile a adus proiectele Vulcanului în atenția vicepremierului Sevil Shhaideh

shaideh cj deva2Printre cei care au participat la întâlnirea de astăzi cu vicepremierul Sevil Shhaideh s-a aflat și primarul municipiului Vulcan, Gheorghe Ile. Acesta spune că întâlnirea oficială de astăzi poate avea efectul așteptat la nivel de comunitate, prin începerea sau continuarea proiectelor incluse în Strategia de Dezvoltare Locală a Vulcanului.

”Vorbim despre necesitatea absorbției de fonduri europene și a altor fonduri, iar Vulcanul are multe proiecte de realizat în aceste condiții.
Personal am abordat la această întâlnire tema finalizării locuințelor sociale de la fosta unitate militară și transformarea școlii nr.7, în grădiniță și creșă.  Realizarea unei creșe în Vulcan este de mare importanță pentru foarte multe familii din Vulcan dar și din Lupeni, conform numărului mare de solicitări pe care le primim la Primărie în ultima vreme. 
Apreciez întâlnirea de astăzi ca fiind de bun augur la început de primăvară și totodată ca o confirmare a deschiderii Guvernului României față de zona noastră”
,
spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

[slideshow_deploy id=’36591′]



(Următoarea știre) »