Curs de sănătate prin alimentație la ISJ Hunedoara

nutritie3Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a fost, la finele săptămâni trecute, gazda unei conferințe pe teme de nutriție susținută de Fotios Vlachos, director general al Eurodiet România, nutriționistul despre care se spune că ”face miracole” cu sănătatea pacienților săi, doar prin echilibrarea dietei alimentare.

Conferința ”Sănătate prin alimentație” s-a dorit a fi un îndemn adresat celor interesați în dezvoltarea unei tot mai necesare educații privind alimentația sănătoasă. Nu mai puțin de 240 de elevi, părinți și cadre didactice din tot județul Hunedoara au participat la această conferință pentru a-și însuși sfaturile eficiente ale nutriționistului Fotios Vlachos. De altfel, în județul Hunedoara, apreciatul nutriționist are câteva sute de pacienți, care au testat cu succes progamul de educație alimentară sănătoasă derulat de Eurodiet.

”Conferința a fost organizată în scop educativ, în cadrul evenimentului fiind transmise informații foarte utile și importante, referitoare la alimentația sănătoasă. Conducerea inspectoratului școlar adresează mulțumiri specialistului în nutriție Fotios Vlachos, Comitetului Județean al Părinților, Consiliului Județean al Elevilor și Postului de Televiziune Antena 1 Deva, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment”, a declarat prof.dr. Maria Ștefănie, inspector școlar general al județului Huneodara.

nutritie2

nutritie1

[slideshow_deploy id=’36591′]