Oricine merită “Șansa a doua”

Orice persoană merită o a doua șansă. În acest context, persoanele adulte care din diferite motive nu și-au terminat studiile gimnaziale au posibilitatea de a o face acum. Caravana ”Ai șansa să te întorci la școală” pentru a doua zi, s-a deplasat în Colonia Petroșani la Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida” Petroșani – Școala Gimnazială Nr. 2 .

“Informațiile prezentate au avut ca scop motivarea tinerilor de a încerca să-și găsească drumul în viață, calea spre o carieră care li se potrivește. Impresionant a fost faptul că foarte multe persoane care au participat, astăzi 17.03.2017, la acțiunile caravanei și-au manifestat dorința de a se întoarce la școală, de a-și completa educația cu finalizarea învățământului obligatoriu.
Felicităm inițiativa acestora și ne exprimăm aprecierea noastră. Totodată ne oferim sprijinul în consilierea și îndrumarea de care au nevoie”, spun reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara.

Au participat inspectori școlari, reprezentantul elevilor din învățământul profesional Chicu Samuel de la Liceul Tehnologic ”Constantin Bursan” Hunedoara, reprezentanții Colegiului Tehnic ”Dimitrie Leonida” Petroșani și ai Colegiului Economic ”Hermes” Petroșani, elevii claselor a VIII-a și părinții acestora, tineri care au abandonat școala, dar și adulți care nu au finalizat învățământul obligatoriu sau care nu au urmat nici o formă de învățământ.

[slideshow_deploy id=’24093′]