Câștigătoarea editiei 2016 a concursului național iUmor, Maria Popovici vine la Vulcan!

stand up - CopyCâștigătoarea editiei 2016 a concursului național iUmor, Maria Popovici vine la Vulcan! Compania Artitude anunță un turneu de prezentare al acesteia, turneu care se desfășoară la nivel național, în perioada ianuarie-aprilie 2017.

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up. Maria a câștigat a doua ediție a concursului iUmor, organizat la Antena 1 și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul. Cei doi s-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul lor spectacol a fost ,,Imaginează-ți că ești Dumnezeu” dupa Matei Visniec, un happening minunat și unic în România.

Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat la Teatrul Independente, au început și serile de stand up comedy. Inițial, Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas. La Club 99 au ajuns după ce Maria a câștigat prima ediție a concursului de open mic, iar Mincu pe a doua. Amândoi s-au remarcat și au terminat în primii 3 la ”STAND UP Fest 2016”, cel mai bun festival de profil organizat în țară, locul unde multe tinere talente au avut ocazia să se remarce. De atunci, cei doi apar în mod regulat în spectacolele de stand up și improvizație din Club 99, clubul baieților Teo, Vio și Costel, pionieri ai acestui gen de divertisment.

Maria crede că: “Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori.”

Cei doi artiști se vor întâlni, în cadruol turneului lor național și cu publicuol din Valea Jiului. Când? Sâmbătă, 1 APRILIE , ora 21.00 (fără păcăleală !) Unde? La Vulcan pe scena de la CINEMA LUCEAFĂRUL.

Informații si rezervari bilete la 0743 074 282.

Bilete s-au pus in vanzare la casierie de Casierie: 0725 184 22 Zilele de vanzare la casierie sunt joi 30.03. vineri 31.03. și sâmbătă 01.04.2017.

stand up

[slideshow_deploy id=’24093′]