Accident soldat cu 1 mort și 4 răniți pe DN 7, din direcţia Deva-Lugoj

Echipajele de descarcerare și prim ajutor ale Detașamentului din Deva și Secției Ilia au acționat pentru salvarea a 5 oameni accidentați în urma unui accident rutier produs pe DN 7, pe raza localității Leșnic.

 ” Cele patru echipaje de pompieri și 3 ale SAJ au găsit la locul impactului dintre două autoturisme, 5 oameni răniți, dintre care unul era încarcerat în mașină, fiindu-i prinse picioarele sub pedalier. Patru dintre răniții neîncarcerați prezentau politraumatisme și fracturi în urma accidentului rutier. Au primit ajutor medical de urgență după care au fost transportați la UPU Deva.

          Bărbatul încarcerat, șoferul unuia dintre autovehicule, a fost extras doar după ce elementele componente de caroserie au fost tăiate sau dislocate cu ajutorul echipamentelor de descarcerare. Concomitent cu aceste operațiuni, rănitul politraumatizat și cu fracturi deschise, a fost stabilizat de echipele mixte de salvare alcătuite din pompieri și angajați SAJ” au declarat reprezentantii ISU Hunedoara.

În ciuda îngrijirilor primite din partea echipajului cu medic al Serviciului de Ambulanță Județean, bărbatul, în vârstă de 65 de ani, a decedat la spital.

[slideshow_deploy id=’19661′]