Premii pentru ”Angajații lunii aprilie” la Apa Serv

Odată cu începutul unei noi luni calendaristice, a venit momentul unei noi evaluări a activității salariaților de la Apa Serv Valea Jiului. În urma analizei efectuate de echipa managerială a operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, au fost desemnați alți trei laureați ai titlului de ”Angajat al lunii” a căror activitatea din luna aprilie 2017 s-a dovedit a fi una foarte bună.

În cursul zilei de astăzi, directorul general al Apa Serv, Costel Avram i-a felicitat în mod public pe cei trei salariați cărora le-au fost înmânate diplomele de merit pentru activitatea depusă în luna aprilie. Evenimentul a avut loc în cadrul unei festivități la care au participat membri ai echipei de conducere a Apa Serv Valea Jiului.

Cei trei salariați ai Apa Serv care au întrunit condițiile pentru a fi declarați ”Angajați ai lunii aprilie” sunt :

  • Corici Ana – inginer în cadrul Serviciului Resurse Umane Salarizare
  • Bălău Dreghici Claudia – agent comercial în cadrul Centrului de Încasări Vulcan
  • Popa Ioan – zidar  în cadrul Secţiei întreţinere Reparaţii şi Utilaj Transport

Pentru fiecare dintre aceștia, conducerea Apa Serv a înmânat o diplomă de merit dar și o primă în bani.

”Competiția internă pentru desemarea celui mai bun angajat al Apa Serv, pe care o desfășurăm lună de lună, și-a atins scopul pentru care a fost instituită. Deja de o bună bucată de vreme, în rândul salariaților noștri, spiritul de competiție se regăsește tot mai pregnant în activitatea unui număr din ce în ce mai mare de salariați, din toate sectoarele și departamentele firmei noastre. La finalul lunii aprilie, am apreciat în mod deosebit alți trei colegi a căror activitate a fost una foarte bună. Îi felicit și le doresc să păstreze pe mai departe ștacheta performanței lor profesionale la același nivel ridicat”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Premiul ”Angajatul lunii” a fost instituit de către conducerea Apa Serv la finalul anului 2016, la inițiativa directorului general Costel Avram”În obținerea rezultatelor pe care Apa Serv Valea Jiului le-a înregistrat în ultimii ani, un rol determinant l-au avut salariații firmei. De la cel mai mic muncitor și până la nivel de director, angajații noștri au demonstrat că atunci când vrei cu adevărat să-ți faci datoria la locul de muncă, munca de echipă se transformă în rezultate meritorii pentru întreaga firmă și, ceea ce ne mulțumește mai mult, în creșterea calității serviciilor pe care le oferim abonaților noștri. Tot pentru a impulsiona menținerea acestui trend dar și pentru a păstra ștacheta activității salariaților Apa Serv la aceleași cote de interes ridicat, am decis să insituim acest premiu special, menit să recompenseze în fiecare lună cei mai activi dintre angajații noștri. Vorbim despre un premiu care poate aduce oricărui angajat al Apa Serv nu doar atenția cuvenită pentru munca prestată, ci și evidențierea publică a acestuia, dar și o primă semnificativă la salariul pentru luna în care a fost evidențiat”, explică directorul general al Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.

Aceleași considerente de încurajare a performanței profesionale a salariaților ASVJ au condus și la ideea instituirii unui nou premiu special. Astfel, din luna aprilie 2017, pe lângă premiile individuale acordate ”Angajatului lunii” a fost instituit și un premiu de echipă. Intitulat ”Colectivul lunii” acest premiu își propune să evidențieze activitatea depusă pentru bunul mers al societății Apa Serv de către Departamentele, Serviciile și/sau Secțiile din organizarea acesteia.

Primul premiu pentru ”Colectivul lunii” merge către echipa din cadrul Serviciului Resurse Umane Salarizare al ASVJ, respectiv doamnelor Lăcrămioara Drăgoescu, Colţatu Corina, Ţipţer Carmen, Corici Ana, Muscă Terezia şi Cristina Rotaru.

Activitatea acestora, individuală și cumulată, a condus la acordara titlului de ”Colectiv al lunii aprilie”, și conferirea primului  premiu de acest fel institut de Apa Serv Valea Jiului. Celor şase angajate , conducerea Apa Serv le-a oferit o diplomă prin care să le fie evidențiat statutul de  ”Colectiv al lunii”.

[slideshow_deploy id=’13835′]