Acțiuni culturale, sportive și artistice de Zilele municipiului Petroșani

Zilele municipiului Petroșani vor avea loc în perioada 31 mai – 4 iunie. O noutate este faptul că anul acesta se va organiza o masă rotundă cu tema “Cultura Văii Jiului în context național”.

 

“Zilele municipiului Petroșani, aflate anul acesta la cea de XVI-a ediție, se vor desfășura în perioada 31.05-04.06.2017. În cadrul acestor manifestări, vor fi organizate diverse acțiuni cultural-artistice și sportive, printre care: concurs de orientare turistică, competiții sportive de masă (fotbal, șah, cros, tenis de masă, table), concerte de muzică ușoară și populară în aer liber, susținute de artiști vocali, formații locale precum și de formații de renume din țară”, arată nota de fundamentare a proiectului de hotătâre prin care s-a aprobat alocarea sumei de 155.000 lei pentru organizarea manifestărilor.

 

Pentru prima dată va fi organizată și o acțiune culturală în cadrul zilelor municipiului Petroșani.

 

“De asemenea, se va organiza o masă rotundă cu tema “Cultura Văii Jiului în context național”, unde vor fi invitațI oameni de cultură atât din Valea Jiului cât șI din țară”, mai arată proiectul.

Deocamdată nu au fost stabilite formațiile care vor concerta la Petroșani. La final, totul va culmina cu un spectaculor foc de artificii.

[slideshow_deploy id=’36591′]



(Următoarea știre) »