Cupa Universitas, ediția a III-a

Cupa Universitas ajunge la ediția cu numărul 3. Evenimentul este organizat de Universitatea din Petroșani care își propune astfel să îi reunească pe liceeni în cadrul unei competiții sportive, dar și să își promoveze oferta educațională. Acțiunea va avea loc vineri, începând cu ora 9:00.

“Competiția se va derula începând cu orele 9 pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive a Universității din Petroșani. Liceele vor forma echipe compuse din 8+1 jucători de câmp, 2 rezerve și vor fi coordonate de un profesor de educație fizică. Echipele reprezentând liceele Văii Jiului vor fi repartizate în două grupe, urmând ca primele două clasate din fiecare grupă să se întâlnească în finale.  Partidele din cadrul grupelor se vor desfășura în două reprize pe durata a 15 minute. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc în data de 11 mai 2017 orele 1430, la Pro-rectoratul cu probleme studențești al Universității din Petroșani. În încheierea competiției o selecționată a elevilor Liceelor Văii Jiului va disputa un meci demonstrativ cu echipa profesorilor Universității din Petroșani”, arată cei de la Universitatea Petroșani.

Câștigătorii de anul trecut au fost fotbalistii de la Colegiul Constantin Brâncusi din Petrila. Pe locul II s-au clasat elevii de la Liceul Teoretic din Lupeni, urmati pe ultima treaptã a podiumului, de elevii de la Colegiul Economic Hermes din Petrosani si apoi de cei de la Colegiul National de Informaticã Carmen Sylva.

[slideshow_deploy id=’36591′]

 



(Următoarea știre) »