Laurențiu Nistor cere lămuriri legate de drumul spre Herculane

Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara solicită lămuriri legate de drumul spre Herculante. Deputatul PSD întreabă dacă la rectificarea bugetară este posibilă finanțarea lucrărilor.

“Lucrările au început în urmă cu 17 ani, iar din datele pe care le avem, doar 16 km de drum au fost modernizați. Valea Jiului are nevoie de alternative economice de dezvoltare, iar transformarea acestui drum forestier în drum național a fost gândită ca o soluție pentru dezvoltarea turismului. Prin DN 66A s-ar asigura accesul direct spre portul Orșova și, mai departe, spre Serbia. Parcul Național Retezat și domeniile schiabile din Valea Jiului ar deveni astfel foarte ușor accesibile pentru o populație de milioane de locuitori. Domnule ministru, aveți în vedere includerea acestui drum, la rectificarea bugetară din acest an, pe lista de investiții?”, întreabă Laurențiu Nistor, deputat.

Ministrul Transporturilor va trebui să răspundă la întrebare. Între timp și avizele pentru drumul spre Herculane au expirat.

[slideshow_deploy id=’36591′]