Supereroii handbalului românesc alături de Valea Jiului la evenimentul din 1 Iunie de la Petroșani

Evenimentul ”Valea Jiului-Împreună” aduce, pe 1 Iunie la Petroșani, nu doar vedete ale scenei artistice din România, precum Andra, Carlas Dreem, What`s Up, Pepe, Nicolae Furdui Iancu ș.a., ci și sportivi care au adus glorie țării noastre la marile competiții ale lumii.

Pentru că scopul declarat al acestui eveniment este redescoperirea jocului de handbal și promovarea acestuia în rândul tinerilor din Valea Jiului, organizatorii anunță că pe stadion va fi prezent și renumitul și apreciatul handbalist român Vasile Stângă.

”De 11 ori campion național cu Steaua, handbalist de renume, golgheter al Campionatului Mondial din 1982 și cel mai bun marcator al României din toate timpurile, hunedoreanul VASILE STÎNGĂ vine de 01 Iunie 2017 să lansăm evenimentul și mingea de handbal, Viitorul copiilor e de fapt Viitorul Nostru – Valea Jiului Împreună! Valea Jiului e și a ta – Handbalul scoate geto dacul din tine! Luptă pentru a o promova! Nu mai aștepta! Să învățăm împreună de la eroi ai handbalului românesc ce înseamnă spiritul de echipă și puterea de luptă! Ne vedem cu toții pe Stadionul Jiul – joi 01.06.2017!”, anunță organizatorii evenimentului, pe pagina dedicată de facebook. 

Vasile Stîngă (n. 21 ianuarie 1957, Hunedoara) este un fost handbalist român, care a făcut parte din lotul echipei naționale de handbal a României, medaliată cu bronz olimpic la Moscova 1980 și Los Angeles 1984.
A inscris 1414 goluri pentru echipa României fiind pe locul 1 în clasamentul all-time al României.

[slideshow_deploy id=’17636′]