FESTIVALUL TRADIȚIONAL AL MEȘTEȘUGARILOR – TREI ZILE DE DISTRACȚIE ÎN ORAȘUL PETRILA

În perioada 9, 10 și 11 iunie  2017, la Petrila, se va desfășura Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor, în zona Parcului Central al orașului.

 

Echipa din spatele Festivalului Tradițional al Meșteșugarilor este aceeași care a organizat, începând cu anul 2005 și până în prezent, Serbările Timișoreana, sprijiniți de Primăria și Consiliul Local al orașului Petrila.

Succesul acestei serii de evenimente garantează că festivalul va fi organizat în cele mai bune condiții, astfel încât expozanții și publicul participant să aibă parte de o experiență plăcută pe toată durata desfășurării acestuia.

Ideea festivalului este de a promova tradițiile și valorile fundamentale ale satului românesc, precum și de a le oferi vizitatorilor un motiv de relaxare și bună dispoziție.

În cadrul evenimentului meșteșugarii vor avea ocazia să își demonstreze măiestria în fața publicului în spații special amenajate, iar atmosfera va fi întreținută de artiști apreciați de publicul din întreaga țara.

În fiecare seară vor avea loc concerte în aer liber în care vor evolua, rând pe rând, artiști consacrați ai scenei românești: Lorena, Roxana Nemeş,  Alessia,  Ansamblul Junii Petrileni, Doina Mirea, Lora sau Jull.

[slideshow_deploy id=’27028′]