Show total la spectacolul de gală al Zilelor Petroșaniului

A fost show total la spectacolul de gală de sâmbătă seara, pus în scenă în centrul municipiului Petroșani, cu prilejul Zilelor Municipiului. Profitând de vremea frumoasă, dar și de zilele de sărbătoare și de oferta extrem de generoasă a programului artistic oferit de organizatori – Primăria și Consiliul local al municipiului Petroșani – mii de oameni au venit să se bucure de recitalurile excepționale susținute de Zdob și Zdub, Andreea Bănică, Tamy și Heavito.

De binemeritate aprecieri s-au bucurat și elevii profesorului Eugen Munteanu, șlefuitorul de talente ale scenei artistice din Valea Jiului, recitalul tinerilor artiști de la Casa de Cltură a Studenților fiind unul absolut remarcabil și de această dată.

Cei care au rămas până la finalul spectacolului, au avut parte de o surpriză dublată de impresionantul joc de lasere care a brăzdat cerul Petroșaniului, dar și de superbul foc de artificii care a pus punct unei săptămâni întregi de evenimente artistice, culturale și sportive care au marcat ediția din acest an a Zilelor Petroșaniului.

”La modul în care am văzut interesul și implicarea cetățenilor din comunitatea Petroșaniului și a Văii Jiului la toate activitățile din cadrul ediției din acest a Zilelor Petroșaniului, cred că pot trage concluzia, fără teama de a greși, că a fost o ediție reușită, pe gustul oamenilor și spre mulțumirea noastră, a organizatorilor. Mulțumiri, tuturor !”, a concluzionat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

[slideshow_deploy id=’13835′]