Diplome de onoare pentru deschizătorii de drumuri

Cadrele didactice care au ajuns la vârsta pensionării au fost premiate. Cei care ne-au deschis drumul spre cunoaștere predau ștafeta. Pentru miile de generații educate, dascălii au primit diplome de onoare.

“În data de 07 iunie 2017, în preajma Zilei Naţionale a Învăţătorului,am trăit cu toții un moment emoționant, special,dedicat unor oameni aleşi, dascălii hunedoreni, aflați la finalul carierei didactice”, arată ISJ Hunedoara.

La festivitatea de acordare a diplomelor de onoare, pe scena Teatrului de Artă din Deva, s-au aflat cadrele didactice care se pensionează începând cu 01 septembrie 2017, precum și inspectorul școlar general, prof. dr. Maria ȘTEFĂNIE, Paul RUSU, președintele Sindicatului Învățământului Preuniversitar Hunedoara și prefectul județului Hunedoara, Fabius Tiberiu KISZELY.

“Corala „Sargeția” din Deva, a cărei baghete dirijorale a formației este deținută, de la înființare până în prezent, de profesorul Nicolae Icobescu,și „Corul de Clopoței”al Colegiului Național „Avram Iancu” Brad, îndrumat de domnul profesor Ciprian Cristea, au susținut două momente artistice deosebite, care ne-au încântat simțurile. Adresăm mulțumiri autorităților publice locale și județene, Sindicatului Învățământ Preuniversitar din județul Hunedoara, domnului director de la Teatrul de Artă din Deva pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment!”, mai arată cei de la ISJ.

[slideshow_deploy id=’17636′]