Universitatea din Petroșani promovată și în Republica Moldova

Universitatea din Petroșani trece granițele țării. Federația Asociațiilor Studenților Basarabeni din România organizează anual Târgul Universitățior din România, care este unul din evenimentele Campaniei AdmiteRO. Instituția de învățământ superior din Valea Jiului este inclusă în oferta de promovare.

“Toate asociațiile au avut o întâlnire la Craiova și noi vom participa la Târgul Universităților din România cu studenții basarabeni care ne promovează Universitatea pentru studenții moldoveni. Vom fi promovați la toate cele trei târguri, iar la Chișinău vor participa și două cadre didactice”, a declarat rectorul Universității Petroșani, prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai.

În acest an ediția a IX-a a târgului se va desfășura începând cu ora 10:00 în următoarele zile, 6-7 iulie – Chișinău – Aleea Clasicilor din Parcul „Ștefan cel Mare”, 8 iulie – Bălți – în fața Teatrului Național „Vasile Alecsandri” și 9 iulie – Cahul – Universitatea de Stat „B. P. Hașdeu”.

La târg vor participa voluntarii asociațiilor de basarabeni din România, studenți din principalele centre universitare românești din 18 orașe.

“Dacă ești interesat de studii în România, în cadrul acestor târguri ai șansa să afli informațiile 100% corecte provenite din surse credibile precum: Universități, Ministerul Educației, Ministerul Pentru Români de Pretutindeni, Ministerul Afacerilor Externe.  Voluntarii FAB România vă așteptă și vă răspund la orice întrebare!  Uniți prin fapte și idei!”, arată organizatorii târgului.

Universitatea din Petroșani are locuri speciale pentru studenții basarabeni.

[slideshow_deploy id=’27028′]