ZIUA MINERULUI, OMAGIATA SI DE ANGAJATII APASERV

  În fiecare an, Valea Jiului sărbătorește Ziua Minerului, iar data de 6 august, la care îi celebrăm pe toți cei care trudesc în subteran, e una plină de semnificații istorice. Pentru această zonă, greu încercată de problemele sociale apărute în urma restrângerii acestui sector de activitate, mineritul continuă să rămână reperul în jurul căruia oamenii de aici își privesc viitorul, așa că Ziua Minerului e una a întregii comunități.

Ceremonia de depunere de coroane desfasurată astăzi, s-a vrut a fi o comemorare decentă a sufletelor minerilor care au plecat de lângă noi, părăsind această lume în întunericul subteranelor şi abatajelor. Cred ca, este o datorie morala a noastra, a tuturor, sa le aducem un pios omagiu celor care si-au pierdut viata in adancuri pentru a da tarii carbune.

Noroc bun minerilor de ieri, de azi şi de mâine! Dragi ortaci, sa va dea  Dumnezeu sănătate şi curajul pe care l-ati avut întotdeauna. La multi ani! , a spus Costel Avram, directorul ApaServ Valea Jiului.

La evenimentul desfășurat in cursul zilei de astăzi, 6 august, reprezentanții ApaServ Valea Jiului, au fost prezenti la depunerile de coroane din municiipile: Petroșani  și  Vulcan.