Obiectivele turistice din județul nostru, promovate la Târgul de Turism al României

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României va avea loc între 16 și 19 noiembrie 2017, iar la eveniment sunt iau parte sute de tur-operatori ori agenții de turism, dar și mai multe țări care-și promovează zonele și obiectivele turistice atractive. Obiectivele turistice din județul Hunedoara vor fi promovate cu ajutorul instituțiilor de profil subordonate Consiliului Județean Hunedoara.

Târgul de Turism al României vine cu oferte avantajoase pentru vacanțe de Crăciun și Anul Nou, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară — vară 2018. Tour-operatorii propun pe parcursul celor patru zile de târg mii de pachete care vizează turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură.

Vizitatorii TTR vor găsi pachete turistice avantajoase, potrivite oricărui buget sau tip de călătorie, cu discount-uri considerabile, gadget-uri și accesorii utile, adaptabile, în funcție de tipul și scopul călătoriilor, oferte și evenimente de promovare a diferitelor destinații românești, montane sau de pe litoralul Mării Negre.

[slideshow_deploy id=’13837′]