Finanțare pentru demararea unei afaceri

Proiectul derulat de Romactiv Business Consulting și Universitatea de Vest din Timișoara oferă o șansă pentru locuitorii din zona de vest a României, inclusiv pentru hunedoreni. Aceștia pot obține până la 40.000 de euro, fonduri nerambursabile, pentru a demara o afacere non agricolă în mediul urban.
Această finanțare poate fi obținută prin proiectul StartActiv Vest.
Pe lângă șansa de a obține finanțare, antreprenorii pot beneficia gratuit de cursuri de formare în domeniul antreprenorial, consiliere și servicii suport pentru a-și dezvolta o afacere. Spre deosebire de programul Startup Nation, în cadrul acestui proiect antreprenorii aspiranți nu trebuie să deschidă o firmă dacă nu primesc finanțarea și, în plus, cheltuielile se vor face direct din suma câștigată – aceștia nu trebuie să efectueze plăți pentru care abia apoi să solicite decontarea.
Pot beneficia de finanțare și de serviciile suport angajații, persoanele care desfășoară o activitate independentă, persoanele inactive (inclusiv studenții) și șomerii (înregistrați, neînregistrați, de lungă durată).
Cei interesați se pot înscrie pe website-ul http://v.start-activ.ro
[slideshow_deploy id=’43281′]