Schimbări la Apa Serv Valea Jiului

Operatorul de apă și canal a rămas fără director general după ce fostul manager, Costel Avram a ocupat prin concurs postul de administrator public al județului Hunedoara.

Postul său a fost ocupat de unul dintre directorii adjuncți, Cristian Ionică. Luni, în cadrul unei ședințe ținută la sediul Apa Serv Valea Jiului din Petroșani, au fost discutate și o serie de etape de parcurs de actualul director general, Cristian Ionică, obiective propuse de conducerea CJ Hunedoara, principalul acționar al societății. Acesta va avea un mandat de patru luni, perioadă în care va trebui să pregătească procedura pentru învestirea directorului general al societății, care va avea un mandat egal cu cel al Consiliului de administrație.

Totodată, în cadrul ședinței a fost numit un nou membru în AGA, respectiv Monica Tarcea, coordonatorul programelor de investiții derulate pe fonduri europene. Potrivit administratorului public al județului, când se va finaliza procedura de selecție, Consiliul de Administrație al Apa Serv Valea Jiului propune noul director și AGA îl va numit cu un mandat egal cu cel al Consiliului de administrație, nu mai mult. Acum a fost numită Monica Tarcea la propunerea ADI Valea Jiului în AGA. Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram mai spune că Apa Serv Valea Jiului trebuie să mențină ritmul de creștere economică, să continue investițiile și să se asigure că programul de investiții cu finanțare europeană nerambursabilă se desfășoară în condiții optime.

[slideshow_deploy id=’13837′]



(Următoarea știre) »