Ștrandul Municipal din Deva își închide porțile

Duminică, 16 septembrie 2018, este ultima zi în care Ștrandul Municipal din Deva este deschis în acest sezon estival.

Cei care doresc să se mai bucure de soare și de apa limpede din bazine, mai au la dispoziție patru zile. Duminică la ora 20:00, baza de agrement își închide porțile.

Devenii au avut la dispoziție pe toată perioada verii, în incinta ștrandului: patru bazine cu apă, duşuri, cabine de schimb, terase şi puncte de alimentaţie publică, terenuri de volei, fotbal, zonă de fitness.

În incinta ştrandului a funcţionat ,,Biblioteca de vară”, un punct de închiriere cărţi al Bibliotecii Judeţene „Ovid Densuşianu”, un punct de prim-ajutor de la Crucea Roșie și un punct de salvamari. La stația de radioficare din incinta ștrandului, clienții au putut asculta postul de radio local Big FM care a difuzat muzică și unde s-au organizat concursuri pe întreg sezonul estival.

Ștrandul Municipal din Deva a fost administrat pe perioada verii de Biroul Baze Sportive și de Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Deva. De curând, Ștrandul Municipal Deva, Dog Park-ul, Skate Park-ul și Baza de Agrement de la Bejan au trecut în administrarea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

[slideshow_deploy id=’27028′]