Tatăl și fiul, cultivatori de cannabis

Activitatea lor ifracțională a ajuns și la urechile polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. Hunedoara. Aceștia au descins la locuinţele suspecților de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de risc. 
Astfel, au fost făcute trei percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Simeria, Șoimuș şi Vălişoara. „În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un tânăr din Simeria, împreună tatăl său, a organizat o cultură ilicită outdoor de cannabis. Plantele erau recoltate şi  oferite spre vânzare unor consumatori, pe raza localităţilor Deva şi Şoimuş, contra sumei de 50 lei/gram.
Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au ridicat aproximativ un kilogram de muguri de canabis, precum şi echipamente destinate cultivării plantelor.
În baza probatoriului, tânărul din Simeria a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de risc, iar în cursul acestei zile Tribunalul Hunedoara a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Totodată, tatăl tânărului va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea aceleiaşi infracţiuni”, precizează IPJ Hunedoara.
[slideshow_deploy id=’36590′]