Rezultatele admiterii la Universitatea din Petroșani au fost publicate

Universitatea din Petroșani a publicat astăzi rezultatele admiterii pentru locurile de licență și master disponibile în cadrul celor trei facultăți componente, în urma primei sesiuni de admitere din acest an.

Potrivit informațiilor prezentate pe situl oficial al admiterii la Universitatea din Petroșani, la specializările de licență de la Facultatea de Mine, mediile de admitere pentru locurile bugetate (fără taxă) s-au situat între 9,37 și 5,36 în timp ce la specializările de master mediile de admitere bugetate s-au situat între 10,00 și 7,74. La specializările de licență de la Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică mediile de admitere pentru locurile bugetate s-au situat între 9,74 și 5,53 în timp ce la specializările de master mediile de admitere bugetate s-au situat între 10,00 și 8,27. La specializările de licență de la Facultatea de Științe mediile de admitere pentru locurile bugetate s-au situat între 9,33 și 5,83 în timp ce la specializările de master mediile de admitere bugetate s-au situat între 10,00 și 8,53.

Rezultatele nominale complete ale primei sesiuni de admitere de la Universitatea din Petroșani pot fi consultate on-line, la adresa web: www.upet.ro/admitere/2019/rezultate/

Candidații declarați admiși trebuie să-și confirme locul până la data de 26 iulie 2019, prin achitarea taxei de înmatriculare, iar dovada plății trebuie prezentată la secretariatul facultății. De asemenea, candidații care-și rezervă locul trebuie să depună în original diplomele de studii pentru confirmarea locurilor „român buget” (fără taxă).

Pentru locurile rămase disponibile (cu sau fără taxe) după organizarea acestei sesiuni de admitere, Universitatea din Petroșani va organiza o nouă sesiune de admitere în luna septembrie.