Organizația PSD Deva are nouă echipă de conducere

Seria alegerilor interne din cadrul organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat din județul Hunedoara continuă. În aceste zile, a fost rândul social-democraților din municipiul Deva să pună punct situației de interimat la conducerea organizației politice odată cu alegerea noilor lideri.

Alegerile pentru desemnarea președintelui Organizației PSD Deva i-au dat câștig de cauză consilierului județean Ancuța Elena Suciu care a fost aleasă în fruntea noului Birou Politic Local al PSD Deva. Aceasta este membru al PSD din anul 2000 și a mai îndeplinit până acum funcția de președinte al Organizației de Femei a PSD Deva și pe cea de secretar al Organizației județene a Femeilor Social-Democrate din județul Hunedoara. Din punct de vedere profesional, Ancuța Elena Suciu este jurist, în prezent ocupând funcția de director al Agenției de Îmbunătăți Funciare – Filiala Teritorială Hunedoara.

Aceasta vine la conducerea Organizației PSD Deva, succedându-i în funcție deputatului hunedorean Natalia Elena Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni, care a asigurat interimatul la conducerea Organizației PSD Deva după demiterea echipei care a pierdut alegerile interimare pentru desemnarea primarului municipiului Deva.

Social-democrații din municipiul Deva l-au ales în funcția de președinte executiv pe Lucian Rus, în timp ce funcțiile de vicepreședinte le-au revenit următorilor membrii ai acestei echipe: Mircea Bobora, Nicolae Stanca, Ovidiu Moș, Ciprian Roman, Lavinia Ilina, Iuliana Lupea, Florin Bălan.

Din noua echipă de conducere a Organizației PSD Deva vor mai face parte: Ciprian Drăgan– secretar executiv; Cosmin Filip – trezorier; Costel Avram, Sebastian Bara, Cătălin Buștea, Romi Cărmăzan, Dana Costea, Rodica Dimulescu, Hanzi Stan, Emilia Clej, Sorin Lavu, Petru Lobonț, Liviu Lungu, Călin Morar, Liana Ștaier, Marin Tudorache; Beniamin Țif – membrii.

Membrii de drept ai BPL-PSD Deva sunt, de asemenea și președintele Ligii Aleșilor Locali ai PSD Deva – Ioan Demeter, Președintele TSD Deva – Claudia Magda, Președintele Organizației de Seniori – Bogdan Sever și Președintele PES – Dragoș Gabor.

Noua echipă a Organizației PSD Deva își propune să acționeze, în plan politic imediat pentru a atrage voturile devenilor pentru candidatul PSD în alegerile prezidențiale din toamna acestui an, iar pe termen mediu, social-democrații din Deva doresc să prezinte cetățenilor din municipiul reședință de județ un candidat de primar și un program politic care să aducă la conducerea municipiului Deva o echipă social-democrată.