Noul an școlar s-a deschis oficial, cu emoții dar și cu bucurii, la Uricani

Îmbrăcați în haine de sărbătoare, cu ghiozdanul în spate și buchete de flori în mâini. Așa au început noul an școlar câteva sute de copii din orașul Uricani. Pentru a marca acest eveniment, la toate unitățile de învățământ preșcolar, gimnazial și liceal de pe raza orașului Uricani au fost organizate festivități publice la care directorii de școli, reprezentanți ai clerului dar și ai administrației locale le-au vorbit copiilor și părinților despre tot ceea ce presupune actul educațional în această localitate.

Pentru a participa la deschiderea anului școlar, așa cum a procedat în toți anii de când este primar al localității, Dănuț Buhăescu a îmbrăcat și eșarfa oficială de primar. Așa cum ne-a mărturisit, a făcut acest lucru în semn de respect pentru toți cei care, de la mic la mare, activează în acest important sector al vieții sociale uricănene, pe care-l reprezintă Educația, dar și pentru a sublinia faptul că sistemul de învățământ din orașul Uricani se bucură de toată atenția Primăriei și Consiliului local.

La festivitățile de deschidere a noului an școlar de la Uricani, primarul Dănuț Buhăescu a fost însoțit și de viceprimarul Corneliu Braia, de managerul public Florena Markus și de mai mulți membri ai Consiliului local Uricani. ”La început de an școlar, dorim tuturor elevilor, părinților, personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic, putere de muncă, un an școlar foarte bun cu bucurii, satisfacții, împliniri și, mai ales, cu rezultate deosebite. Așa să ne ajute Dumnezeu ! ”, a spus primarul Dănuț Buhăescu.