Concert inedit de vibrafon și marimbă, susținut de Alexandru Anastasiu la Uricani

Casa de cultură din orașul Uricani este sâmbătă, 14 septembrie 2019, gazda unui eveniment muzical inedit, în premieră în acest oraș din Valea Jiului,  în cadrul concertului de vibrafon și marimbă oferit de percuționistul Alexandru Anastasiu publicului din această localitate.

Intitulat ”Autumn Vibes”, concertul de vibrafon și marimbă reprezintă o călătorie muzicală inedită și o experiență deosebită pentru public, cu atât mai mult cu cât protagonist al spectacolului artistic este percuționistul Alexandru Anastasiu, împreună cu grupul de percuționiști ”Autumn Vibes Percussion”.

Percuţionistul Alexandru Anastasiu este unul dintre cei mai valoroşi instrumentişti ai tinewrei generații de muzicieni din România. Solist la vibrafon şi marimbă, muzicianul Alexandru Anastasiu a activat în mai multe orchestre simfonice şi grupuri de muzică de cameră și este absolvent al bursei japoneze Yamaha pentru instrumente de percuţie. Compozitor și interpret, Alexandru Anastasiu și trupa sa de percuționiști, vor aduce pe scena de la Uricani vibrațiile toamnei în cadrul unui concert ce face parte din turneul național ”Autumn Vibes” (”Vibrațiile toamnei” – n.t.).

Concertul de vibrafon și marimbă de la Uricani va avea loc sâmbătă, 14 septembrie 2019, cu începere de la ora 18,00. Intrarea publicului în sala de spectacol este liberă, concertul fiind oferit pro bono de organizatori, comunității orașului Uricani.