Inițiativă de coaliție a societății civile din Valea Jiului susținută de Ambasada Franței

Prima acțiune a coaliției societății civile din Valea Jiului, constituind evenimentul de lansare a lucrărilor pentru înființarea parteneriatului Valea Jiului Implicată, o inițiativă susținută de Ambasada Franței în România va avea loc în cursul acestei săptămâni la Petroșani.

Mai exact, evenimentul va avea loc joi, 12 decembrie 2019, începând cu ora 17.30, la Teatrul Dramatic Ion D. Sîrbu din Petroșani.

”Valea Jiului Implicată oferă un cadru de organizare și cooperare pentru organizațiile neguvernamentale și grupurile civice locale, naționale și internaționale, cu scopul implementării de proiecte pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a Văii Jiului și al promovării regiunii la nivel local, național, european și global”, spune Adina Vințan, reprezentant al Asociației Valea Jiului Society, organizator al evenimentului.

Participarea la această acțiune este liberă, însă pentru o bună organizare cei interesați sunt rugați să lase o confirmare a participării lor, completând formularul de înscriere, disponibil pe linkul următor: https://forms.gle/oyHKupNcVHpuPY4a9.