Comunicat de presă Bikes on Ice 2020

În acest weekend se va desfășura ediția aniversară cu numărul 15 a întâlnirii moto „Bikes on Ice”, singura întâlnire de motocicliști care are loc pe timp iarnă în România. Evenimentul adună, an de an, câteva sute de iubitori ai motocicletelor, din țară și din străinătate, într-un cadru natural deosebit, pe parcursul a trei zile.

Cei care doresc să își testeze propriile limite au ocazia să campeze, gratuit, în spații special amenajate, în aer liber, iar focul de tabără, muzica rock și buna dispoziție sunt, de asemenea, ingrediente nelipsite. Una dintre principalele atracții ale evenimentului o constituie tradiționala tombolă de sâmbătă seara, care oferă participanților posibilitatea de a câștiga câteva zeci de premii, constând în echipament și accesorii moto de cea mai bună calitate, oferite de către sponsorul principal al evenimentului, MotoBoom.
Ediția din acest an are loc în localitatea Ghelari, județul Hunedoara, la Pensiunea Panorama. Pe parcursul zilei de sâmbătă vor avea loc diverse concursuri cu specific moto și se vor putea vizita așezările pitorești din Ținutul Pădurenilor, o regiune cu un farmec aparte, situată la poalele Munților Poiana Ruscă, iar seara formația Crom din Hunedoara va încălzi atmosfera cu un recital live.