Prezentare on-line a ofertei academice a Universității din Petroșani

Oportunitățile privind admiterea în învățământul superior la Universitatea din Petroșani, precum și oferta academică propusă pentru studiile de licență ale celor trei facultăți componente acesteia, vor fi prezentate în cadrul unui eveniment on-line, organizat de Consiliul Județean al Elevilor Huneodara, în parteneriat cu Liga Studenților Universității din Petroșani.

Prezentarea va avea loc miercuri, 10 iunie, live pe Facebook, începând cu ora 17:00, pe pagina oficială a celor două organizații precum și pe pagina evenimentului. În opinia organizatorilor, acest eveniment vine în sprijinul tinerilor absolvenți ai claselor de liceu, pentru a-i ajuta să își facă o idee mai amplă despre oferta din învățământul superior hunedorean.

”Vom discuta despre oportunitățile pe care universitatea le oferă, despre programele de mobilitate, despre viața de student la Petroșani, iar, dacă vei mai avea și alte curiozități, le vei putea lăsa în comentarii, pentru ca noi să îți oferim un răspuns”, precizează reprezentanții organizatorilor.

În perioada următoare, Universitatea din Petroșani va organiza mai multe sesiuni de informare publică, în mod special în mediul on line, dar și prin alte mijloace, în vederea promovării ofertei universitare pentru studiile de licență aferente viitorului an universitar 2020-2021.