Asfaltul devine stare de fapt pe tot mai multe străzi din Lupeni

După ce au fost finalizate lucrările de modernizare a carosabilului și trotuarelor de pe principalele două bulevarde care străbat centrul municipiului Lupeni, Bulevardul Tudor Vladimirescu și Bulevardul Păcii, administrația publică locală de la Lupeni a început reabilitarea altor artere rutiere și pietonale din cartierele mari ale orașului.

Urmare a acestor investiții, asfaltul devine, de pe acum, o stare de fapt și pentru străzile și trotuarele din zona Viitorului și CAP. Tot aici, au fost reabilitate și o serie de parcări. În același timp, Primăria municipiului Lupeni a reușit și finalizarea lucrărilor de asfaltare la parcarea de pe strada Plopilor, iar în execuție se află acum modernizarea parcării din zona blocului E4 de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu.

”Acționăm zi de zi pentru reabilitarea și modernizarea străzilor, trotuarelor și a locurilor de parcare de pe raza municipiului Lupeni. Asfaltul trebuie să devină o stare de fapt pentru toate străzile din oraș și facem ceea ce trebuie pentru ca acest obiectiv pe care ni l-am propus să fie cât mai repede posibil pus în practică. Pentru că, în ceea ce mă privește, acesta este modul de lucru pe  care l-am asumat în fața cetățenilor municipiului Lupeni, prin fapte, nu vorbe ! Și nu mă voi abate de la acest principiu nici de acum înainte, pentru că mai sunt multe lucruri de făcut în municipiul Lupeni, până când tot ceea ce ține de infrastructura de transport rutier și pietonal va fi pus la punct 100%”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.