”Neoplasticism”, următoarea premieră de la Teatrul de Artă din Deva

Echipa Teatrului de Artă Deva pregătește următoarea premieră a stagiunii 2020-2021. Este vorba despre piesa ”Neoplasicism” în regia lui Roman Malai, o adaptare a romanului ”Ochi frumoși, tablouri urâte” a scriitorului Manuel Vargas Llosa.
„Este un spectacol despre vise, fără de care nici un om nu poate supraviețui. Visul – motorul entuziasmului și motivația sufletului. Oare câți dintre noi trăiesc închiși în propria închisoare, fără speranță, fără suflet? Suntem transformați în gloate de robi, în zombi. Mesajul spectacolului e foarte simplu: nu permiteți nimănui să vă lipsească de vise”, explică Roman Malai, regizorul spectacolului.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Mihai Feier, Laurențiu Lungu și Ioana Cojocărescu.
Premiera va avea loc sâmbătă, 24 octombrie 2020 de la ora 19,00 la sala mare a Teatrului de Artă din Deva. Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție, după dezinfectarea mâinilor și termoscanare. Locurile sunt limitate !
Prețul unui bilet este de 30 lei, respectiv de 15 lei  pentru pensionari, elevi, studenți. Rezervările se fac Agenția Teatrală – tel.0787259420 sau la tel. 0787287113 .