Premiul Exclusiv pentru creație și interpretare muzicală – RĂZVAN FARA

Nu putem decât să ne bucurăm că în Valea Jiului trăiesc și cresc tineri de excepție, care nu se sfiesc să-și pună în valoare pasiunile și talentul. La doar 12 ani, lupeneanul Răzvan Fara face parte deja din rândul muzicienilor valoroși ai Văii Jiului, fapt certificat de mentorul său, apreciata artistă și profesoară de canto Ileana Berki.

De la aceasta aveam să aflăm că Răzvan Fara n-a pus chitara în cui în anul în care scenele s-au închis și oamenii s-au izolat, ci cu ambiție și curaj a intrat în studio unde, alături de maestrul Adrian Ordean, a imprimat primul său album muzical, atât la interpret dar și în calitate de compozitor și textier. Fire idealistă, printre piesele albumului său de debut se regăsesc curajoase piese justițiare care se numesc ”Masca”, ”Lăcomia”, ”Corupția”, „Valsul Oamenilor Falși”, piese în care acesta îi întreabă pe oamenii mari de ce nu au curajul să lupte pentru copiii lor, așa cum un animal luptă pentru puiul lui până la ultima suflare, dându-le în același timp și soluția prin care pot face acest lucru.

Probabil albumul va apărea în primăvara acestui an și, dacă vremurile se vor schimba în bine, vom avea și prilejul de a-l asculta pe Răzvan Fara, live, la primul său concert. Până atunci, încă sub imperiul emoției pe care ne-o dau piesele interpretate de acesta, disponibile deja pe platforma YouTube, dublăm aplauzele cu un binemeritat premiu: Premiul Exclusiv pentru creație și interpretare muzicală.