La Vulcan, elevii din clasele primare, cei din clasele terminale și copiii de grădiniță, revin fizic în sălile de clasă

Începând de luni, 8 februarie 2021, grădinițele, școlile și liceul din Vulcan își reiau activitatea cu prezență fizică a elevilor și profesorilor în sălile de clasă.

Pentru că municipiul Vulcan se află înscenariul galben, cu o incidență a cazurilor de Covid-19 de peste 2 la mia de locuitori, în bănci vor reveni efectiv toți elevii de lagrădinițele din oraș, elevii din ciclul primar, cei din clasele a VIII-a și a XII-a. În același timp, clasele a V-a, VI-a, a VII-a din învățământul gimnazial, respectiv cei din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a din învățământul liceal vor continua în format online.

Potrivit primarului Cristian Merișanu, Primăria municipiului Vulcan va pune la dispoziția tuturor elevilor și profesorilor câte două măști de persoană. ”Pentru a termina sănătoși acest an școlar vă rugăm să respectați normele de prevenire și combatere a pandemiei: purtați masca, distanțați-vă de alte persoane, nu împrumutați lucruri între voi !”, le mai transmite primarul Cristian Merișanu elevilor din Vulcan.