Uricani, singurul oraș din Valea Jiului în care toți copiii se întorc fizic la școală

 

”La Uricani, dascălii și elevii se vor reîntâlni față în față, în sălile de clasă și de grădiniță, așa cum este normal.” Asigurările vin chiar din partea primarului localității, Dănuț Buhăescu, care precizează că rata de infectare în orașul Uricani este ”zero”, motiv pentru care activitatea la toate unitățile de învățământ, de la grădinițe până la liceu, va începe potrivit ”scenariului verde”, respectiv cu prezența fizică a elevilor și dascălilor la cursuri.

Primarul orașului Uricani dă asigurări, totodată, că administrația locală a asigurat tot ceea ce este necesar pentru ca măsurile de protecție sanitară să poată fi respectate ca la carte și își exprimă speranța că elevii și profesorii din Uricani vor finaliza acest an școlar cu succes, în ”scenariul verde” până la vacanța de vară.

Tuturor elevilor, mult succes ! Iar profesorilor putere și multa înțelegere și nu în ultimul rând tuturor uricănenilor multă, multă sănătate. Ca și până acum, contați pe implicarea și sprijinul meu pentru a reda școlii rostul ei. Așa sa ne ajute Bunul Dumnezeu !”, a mai transmis primarul Dănuț Buhăescu.