Au fost publicate rezultatele admiterii la studiile de master de la Universitatea din Petroșani

Prima etapă a sesiunii de admitere pentru studiile de master de la Universitatea din Petroșani s-a încheiat marți 20 iulie 2021, zi în care au fost publicate și rezultatele admiterii pentru specializările disponibile la toate cele trei facultăți. Acestea pot fi consultate pe pagina web a Universității, la secțiunea Admitere sau urmând linkul următor:  https://www.upet.ro/admitere/2021/rezultate/

Potrivit rectorului Universității din Petroșani, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rezultatele admiterii la studiile de master sunt unele foarte bune, cea mai mare notă cu care s-a intrat fiind nota de excelență 10. ”Îi felicit pe toți cei care au optat pentru continuarea studiilor academice pentru programele de masterat ale Universității din Petroșani. Am avut o sesiune de admitere foarte bună, la multe specializări am reușit să ocupăm integral locurile disponibile la buget, dar și o parte din cele disponibile cu taxă. Îi așteptăm acum pe cei care au fost declarați admiși, să își confirme locurile ocupate prin plata taxei de înmatriculare iar, după ce acest proces va fi încheiat, pentru locurile rămase disponibile, vom organiza o nouă sesiune de admitere”, a declarat prof.univ.dr.ing. Radu Sorin, rectorul Universității din Petroșani.

Potrivit calendarului admiterii de la Universitatea din Petroșani, în perioada 21-28 iulie 2021, candidații admiși pe locurile de la studiile de master trebuie să confirme locul ocupat prin concurs. Acest lucru se face prin achitarea taxei de înmatriculare, în valoare de 60 de lei iar dovada plății trebuie prezentată la secretariatul facultății. De asemenea, este nevoie de depunerea diplomelor de studii în original pentru confirmarea locurilor „român buget” (fără taxă). Dacă ați fost admis la locurile cu taxă, se depun la dosar actele în copie xerox, dar trebuie să prezentați acte în original pentru certificarea cu originalul. Înmatricularea se face la comisiile de admitere la sediul Universității din Petroșani, în intervalul orar 9-15, de luni până vineri și sâmbăta, între orele 9-12.