Personalități comune ale jucătorilor de Blackjack pe care le întâlnești negreșit la cazino

La cazino se vor remarca, mai mereu, doar anumiți jucătorii. Sunt tipologii cât se poate de diferite de indivizi care ajung să testeze jocurile online sau offline. Vizitatorii au în comun ideea de distracție, cheful de a petrece timpul într-o companie pretențioasă și au disponibilitatea de a face investiții în anumite jocuri. De cele mai multe ori, Blackjack este ales deseori, ceea ce îl face unul dintre cele mai populare.

Dacă petreci ceva mai mult timp la cazino, s-ar putea să îți fie destul de ușor ulterior să descoperi niște tendințe, niște tipologii care pot fi ușor numite pokerstars casino. Asta dacă forțăm puțin și conturăm rapid câteva personalități comune ale participanților la acest joc. Ceea ce înseamnă că la o masă unde se joacă Blackjack vei recunoaște, aproape de fiecare dată, indivizi cu trăsături comune, unii care au, în principiu cam aceleași atribute. Unii s-ar putea să fie o companie destul de plăcută, iar alții nu chiar, din motive cât se poate de evidente. Despre fiecare dintre aceștia o să-ți povestim în rândurile de mai jos. O să observi diversitate în ceea ce privește participanții la jocurile de gambling, dar și faptul că vibe-ul este conturat de aceștia și de modul lor de prezentare.

Cel care se dă intenționat mare

Este genul acela de individ care povestește doar despre propria-i persoană și care nu are nicio reținere în a se lăuda singur și des. Se comportă de parcă ar deține totul, de parcă ar fi o vedetă de televiziune și acesta are rolul principal într-un show. S-ar putea ca un astfel de individ să fie recunoscut și prin vestimentația multă prea stridentă pentru un cazino, dar și prin modul cum alege să se adreseze altora – superior și sfidător.

Îți vei da seama curând că scopul vizitei sale nu este de a se simți bine, ci mai degrabă doar de a câștiga și de a se lăuda cu asta oricui, cu fiecare ocazie ivită. Nu este chiar genul de persoană cu care ai putea purta chiar o discuție rapidă și ușoară, ușor arogantă și greu de abordat.

Cel care socializează foarte mult

Există și reversul medaliei, adică persoane care nu știu când anume să se oprească din vorbit sau care nu știu când anume nu trebuie să întrerupă o discuție. Nu este nimic greșit în a fi dornic să îți faci prieteni, doar că anumite intervenții în unele conversații nu sunt interpretate chiar de bun augur. Iar aici ne referim la acei jucători care înțeleg prin socializare întreruperea constantă a unor persoane, dar și dezinteresul în a juca. Dacă dragul de dialog nu este ceva care să deranjeze, atunci s-ar putea că aceasta personalitate să fie pe placul tău, căci întreține natural o atmosferă cool.

Matematicianul

Așa cum îi spune și numele, matematicianul este acel gen de individ care calculează și analizează totul, până la a ajunge să piardă din bucuria jocului. Acest tip se caracterizează prin capacitatea enervantă de a face statistici după care se ghidează, prin a gestiona pronosticuri și prin a gândi la fix diverse probabilități sau combinări, doar-doar o să fie cu câștig.

S-ar putea că aceștia să aibă capacitatea și cunoștințele necesare de a juca și câștiga la Blackjack, dar faptul că le lipsește bucuria jocului nu îi face cei mai mișto. O să îi recunoști instant, căci cel mai probabil au un pix și o foaie lângă el, sunt gânditori și rareori spun cu voce tare secretul pe care cred că îl deține.

Norocosul

Nu îl poți cataloga doar prin a-l vedea, nu are un anume comportament, ci doar se impune prin numărul de câștiguri și prin cât de des strigă de fericire. Ne referim la acel jucător care se remarcă prin norocu lchiar, este tipul ăla care efectiv nu poate pierde. Nu pentru că nu știe cum, ci doar pentru că are soarta de partea lui și ceva anume îl ghidează în alegerile sale. S-ar putea să și joace Blackjack pentru prima oară și asta să nici nu conteze, căci la final tot el este câștigător și totul lucrează în favoarea lui, iar asta cu minim de efort. Poate fi ceva care să te inspire, dar te și poate enerva cu ușurință.

Începătorul

O altă personalitate ușor de remarcat din rândul jucătorilor de Blackjack este cea numită simplu Începătorul. Adică persoana care se poate distra cu ușurință, fără ca măcar să își fi propus asta, fiind amuzantă prin stângăciile făcute. O să observi ușor un astfel de individ, care nu a mai fost niciodată într-un cazino, prin faptul că, aparent, face eforturi mari să se acomodeze în mediul de care se tot miră.

Și desigur, va pune foarte multe întrebări și va fi extrem de ezitant în orice acțiune ar întreprinde, desi entuziasmul este nefiresc de mare. Poate că mâinile îi va fi ușor tremurânde și va fi temător sau precaut în a decide ceva, indiferent de cât de mărunt poate părea pentru un veteran.

Fiecare dintre noi suntem cât se poate de diferiți. Și reacționăm la fel de diferit atunci când vine vorba despre medii noi, despre provocări care ne scot din zona de confort sau despre experiențe noi. Lucrurile nu sunt cu nimic diferite când este vorba despre cazinouri, căci și jucătorii de aici adoptaăatitudini cât se poate de similare cu cele din viața de zi cu zi. Și poate că este ușor să punem etichete, dar realitatea este că jucătorii de Blackjack se limitează doar la anumite personalități, care sunt cât se poate de evidente. Desigur, acest lucru este condiționat și de faptul că trebuie făcută o interacțiune cu un dealer, dar poate că online totul ar fi mai simplu.