Ce trebuie să știți înainte de a accesa un cazinou online sau clasic!

Statistica spune că 3 din 10 oameni și-au încerca norocul cel puțin o singură dată la un joc de noroc, fie el LOTO, Bingo, Poker sau alte tipuri de jocuri de cazinou.

Este în natura ADN-ului nostru ca specie să adorăm riscul pariurului, să vrem să ne îmbogățim repede și făr prea mult efort, să ne placă jocurile de noroc cu toate că știm că șansele de câștig sunt mici.

Majoritatea oamenilor care intră într-un cazinou se așteaptă să câștig o avere. Unii sunt începători, alții ajung să fie profesioniști. Deși este adevărat că majoritatea jucătorilor noi sau ocazionale nu te îmbogățesc, totuși ai șansa să pleci cu ceva bani în portofel. Însă, înainte de a intra într-un cazinou, trebuie să știi câteva informații interesante.

Dacă aveți în plan să vă încercați norocul într-un cazinou, este bine ca de la început să vă setați o sumă de bani pe care sunteți dispuși să o pierdeți. Odată intrați în cazinou, nu vă apucați să pariați imediat. Dacă ați ales un cazinou clasic / stradal, este bine să vă plimbați puțin prin cazinou, printre mese, să vă obișnuiți cu atmosfera, aclimatizați-vă înainte de a plasa primul pariu.

În cazinourile clasice se obișnuiește ca jucătorii să fie serviți cu băuturi și gustări gratuite. Este bine de știut să nu exagerați cu băuturile alcoolice. Rămâneți raționali și cerebrali.

Dacă intenționați să practicați jocuri de masă, cum ar fi blackjack, craps, poker sau baccarat, ar fi bine să exersați gratuit înainte de a începe să jucați cu bani reali. În cazinourile online, un jucător nou primește casino bonus fara depunere 2021.

Când pariați la jocuri precum zaruri sau rulete, în care jetoanele zboară și unele pariuri sunt făcute prin gesturi, veți presupune că ceilalți jucători știu mai multe decât tine. În realitate, situația nu e chiar așa. Unii jucători doar lasă impresia că știu mai multe, dar în realitate posibil să fie nepregătiți. Totuși, puțină practică vă poate face să vă simțiți mai încrezători.

Dacă alegi să vizitezi un cazinou stradal, nu căuta să te îmbraci la patru ace, doar nu ești în Monte Carlo. Este important să ai o ținută prezentabilă, dar nu uita că în cazinouri există o temperatură răcoroasă, așa că nici în tricou nu puteți merge.

E bine de știut că cele mai răspândite jocuri în cazinourile online și tradiționale sunt cele de tip slots sau păcănele, așa cum le știm în România. Este bine să găsiți unul care să arate distractiv și să sperați să aveți noroc. Nu există o strategie dovedită pentru a învinge aparatele de slot. Acestea fiind spuse, unele sunt mai populare prin prisma mitului că plătesc mai bine, altele prin prisma temei adoptate.

Odată ce ați decis să plasați primul pariu într-un cazinou, alege să aderi și la un sistem de fidelizare. Acest lucru permite cazinourilor să urmărească și să evalueze activitatea voastră. Unele vă vor oferi chiar și o declarație de câștig/pierdere la sfârșitul anului. Dacă vă doriți anonimatul, este logic să vă înscrieți. Programele de fidelizare vă pot oferi multiple avantaje în cadrul cazinourilor sau chiar premii și promoții.