Rabla pentru electrocasnice 2021: Începe cea de-a doua etapă, unde pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete

A doua etapă pentru selectarea voucherelor din cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, 3 decembrie, la ora 10.00, iar în cadrul acestei etape pot fi generate vouchere pentru televizoare, laptopuri și tablete.

Potrivit Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM), în 3 decembrie la ora 10.00 începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

  • 400 de lei pentru televizoare având cel puţin noua clasa energetică G;
  • 500 de lei pentru laptopuri;
  • 300 de lei pentru tablete.

Voucherele se pot genera până în 9 decembrie, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape, adică 14 milioane de lei.

În urmă cu o săptămână, bugetul de 14 milioane de lei alocat primei etape a fost epuizat în cinci minute, după emiterea a 35.000 de vouchere, în valoare de 400 de lei fiecare.

Etapa a treia va începe în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

Sursa – ziarulunirea.ro