Noi facilități și program prelungit la telegondola spre Straja

Având în vedere interesul crescut al turiștilor pentru stațiunea Straja, odată cu deschiderea sezonului turistic de iarnă, autoritățile locale din municipiul Lupeni au dispus adaptarea corespunzătoare a programului de funcționare al telegondolei care asigură accesul facil al turiștilor în satul de vacanță și zona domeniului schiabil din stațiune.

Astfel, potrivit primarului municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, începând cu data de 10 decembrie 2021, telegondola de la Straja va funcționa în intervalul orar 9,00 – 17,00. Acesta atrage însă atenția că în fiecare zi de marți, această instalație de transport pe cablu va fi oprită pentru revizie și mentenanță.

În același timp, din dorința de a veni în sprijinul turiștilor care-și propun să utilizeze telegondola pentru a urca în domeniul schiabil al stațiunii Straja și care-și parchează mașinile în noua parcare de la baza de agrement Brăița, Primăria municipiului Lupeni va asigura transportul gratuit din parcare până la stația de îmbarcare în telegondolă și retur, desigur în limita disponibilității mijlocului de transport.

”Încercăm, prin tot ceea ce facem, să venim în sprijinul turiștilor care dedic să viziteze în acest sezon turistic stațiunea Straja. Îi așteptăm cu drag, să petreacă momente de neuitat la Straja și, împreună cu administratorii domeniului schiabil și operatorii de turism din stațiune facem în așa fel încât să răspundem așteptărilor pe care turiștii le au de la noi”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.