Supercom SA, companie de top în domeniul colectării deșeurilor

Fondată, în urmă cu mai bine de trei decenii, compania Supercom este nu numai una dintre cele mai vechi firme private cu capital 100% românesc din țara noastră, ci și una dintre firmele de prestigiu în domeniul său de activitate. În cele trei decenii de activitate, compania a avut colaborări pe termen lung cu administrațiile locale, atât cele din București, cât și din Ilfov, Dâmbovița, Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Caraș-Severin, Gorj, Ialomița.

Având ca principal obiectiv realizarea de servicii de salubritate și management al deșeurilor, Supercom SA a dovedit, de-a lungul timpului, că acordă o atenție deosebită rolului important pe care-l are în societate și în dezvoltarea comunităților în care operează. “Misiunea companiei este să fie în slujba cetățenilor și să le asigure un oraș și un mediu curat. Asemeni globulelor albe din organismul uman, așa și noi, firmele de salubrizare, asigurăm imunitatea orașului și a celor care trăiesc în e ,” spune dr.ing. Ionel Ciuclea, Președintele SC SUPERCOM SA, fondatorul companiei.

În județul Hunedoara, compania Supercom este prezentă atât ca operator al serviciilor de colectare a deșeurilor din localitățile Văii Jiului (Petrila, Petroșani, Vulcan, Aninoasa, Lupeni și Uricani) în cadrul Zonei IV a SGID SMID Hunedoara, ci și ca operator al Stațiilor de sortare a deșeurilor de la Petroșani și Vulcan, a stației de transfer de la Petroșani și ca administrator al Centrului de management integrat al deșeurilor de la Bârcea Mare.

Supercom este, de altfel, lider național incontestabil în domeniu managementului deșeurilor, iar performanțele companiei au fost, de-a lungul timpului, certificate prin distincțiile care i-au fost conferite. Încă din anii precedenți, compania fondată acum trei decenii de Ionel Ciuclea, a intrat în “Topul firmelor din București”, eveniment realizat tot de CCIB și dedicat recunoașterii performanței în afaceri a companiilor care activează în Capitală. Au fost acordate distincții pentru rezultatele economice obținute anterior și au fost decernate trofee de excelență companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziție în competiția elitelor.

Cu un nume de apărat, compania Supercom dă asigurări că va continua să fie alături de toți partenerii și cetățenii din zonele în care activează și livrează servicii publice la cele mai înalte standarde, asigură igiena orașelor, indispensabilă unei funcționări normale a societății urbane în care trăim.